Klímaszerelés

Klímaszerelés

Épületgépészet – klímatisztítás, klímakarbantartás – az Ön és családja egészségéért!

Miért fontos a légkondicionáló tisztítása?

Egy nem karbantartott klíma berendezésben több ezer gomba és baktérium is megtalálható. A készülék párás levegője kitűnő táptalaj a gombák és baktériumok számára. Mivel a készülékek nem cserélik, csak hűtik és forgatják a levegőt, fertőtlenítés nélkül Ön és családja a szennyezett levegőt lélegzi be újra és újra

Miért előnyös a klíma tisztítása?

A szakszerű klíma tisztításával fertőtlenítjük a beltéri és kültéri egységeket, melyet évente legalább egyszer, tavasszal szükséges elvégezni. Amennyiben légkondicionálóját fűtésre is használja, érdemes a klíma tisztítási munkákat ősszel is elvégezni.

Baktérium és gombaölő oldattal tisztítjuk a szűrőket, így klímája biztonságossá válik. A tisztán tartott klíma berendezés jóval kevesebb energiát fogyaszt, így Önnek kevesebb lesz az energiaköltsége is.
A szakszerűen karbantartott és megfelelő szűrőkkel ellátott berendezés javítja a levegő minőségét is, mely segítséget jelenthet allergiások számára.

Épületgépészet – klímaszerelés

A Gébex Kft. rendelkezik klímatelepítési engedéllyel a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál.

Akár családi otthonokba, akár ipari területre telepítendő légkondicionálóról van szó, bízza ránk a klímaszerelést, a telepítéstől akár a meghibásodott készülék javításáig. Vállaljuk split, multisplit rendszerek telepítését, valamint hűtőberendezések karbantartását és hibaelhárítását is. Kollegáink már a hőszivattyús berendezések telepítésében is nagy tapasztalattal rendelkeznek.
 
Ha tanácstalan, hogy milyen klímával oldja meg a hűtését vagy akár fűtést, ha télen-nyáron üzembiztos megoldásra vágyik, vagy ha csak egy felhasználóbarát megoldást akar, keressen bennünket bizalommal.

Split klíma telepítése lépésről lépésre

Mielőtt elkezdenénk a szerelést, átgondoljuk, megtervezzük a kivitelezés folyamatát, hogy a klímaberendezés a lehető legoptimálisabban működjön.
A klímaszerelés során először elhelyezzük az elektromos kábelezést, amelyeket igény szerint falhoronyba vésünk vagy kábelcsatornában vezetünk, majd felhelyezzük a kültéri és a beltéri egységeket az előre kiválasztott kiállásokhoz. 

A klíma telepítése jár némi kosszal, de igyekszünk magunk után eltakarítani. A klímaszerelés körülbelül 4-5 órát vesz igénybe, de ez az ingatlan és a pontos körülmények függvényében változhat. Kollégánk az előzetes felmérés alkalmával pontosabban meg tudja határozni a telepítés időigényét.

Klímával nem csak hűthet, hanem gazdaságosan fűthet is, ha télen-nyáron üzembiztos megoldásra vágyik, vagy ha csak egy felhasználóbarát megoldást akar, kérje szakértőink tanácsát.

A Gébex Kft. elsősorban Fujitsu, Fisher, Daikin és Gree márkákat telepít, de ajánlatunk készítésekor mindig az ügyfelek igényeinek legmegfelelőbb berendezést ajánljuk.

Kérj ajánlatot könnyedén!

Munkatársunk minden esetben 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot elérhetőségeid valamelyikén.

Ajánlatkérés

Oldalfali splitklímák telepítési árai:

Klímaberendezés telepítése konzollal, egy faláttöréssel, 3 méteres kültéri munka- magasságig:

-2 méter csövezésig: bruttó 85.000 Ft (nem nálunk vásárolt klíma telepítése bruttó 110.000 Ft)

(Az ár a következőket tartalmazza: 2 fm szigetelt rézcső, 2 fm kondenzvíz elvezetés, 2 fm elektromos kábel, kábelcsatorna, 1 db falátfúrás (45 cm-ig), munkadíj és kiszállási díj)

szerelés meglévő csövezésre: bruttó 65.000 Ft

2 méteren felül folyóméterenként  bruttó 15.000 Ft a szerelés díja anyaggal.

Állványozási munkák díja:

Két méterig: az alapár tartalmazza a díjat.
Öt méterig:  bruttó 10.000 Ft
Hét méterig: bruttó 13.000 Ft